Αρχική / ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

cropped-906618_10200842666049546_2024031062_o.jpg

Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται στην αγορά του αθλητικού επαγγελματικού εξοπλισμού, στον εξοπλισμό γυμναστηρίων και γενικότερα στο χώρο της αγοράς προϊόντων για τον ελεύθερο χρόνο και την άθληση.

Η πορεία της ξεκίνησε το 1994 όταν, με στόχο , την ικανοποίηση των συνεχώς αυξανόμενων απαιτήσεων και την προσήλωση σε ποιοτικά κορυφαία προϊόντα, γρήγορα καθιερώθηκε στην αγορά.

Η συνεχής ανάπτυξη έφερε την εταιρεία στην σημερινή της μορφή.    Έχει καθιερώσει σύγχρονους τρόπους προώθησης και υποστήριξης των προϊόντων και brands που αντιπροσωπεύει και έχει αναπτύξει πρωτοποριακές τεχνολογικές λύσεις επικοινωνίας και υποστήριξης με τους συνεργάτες και τους πελάτες της.

Επίσημος αντιπρόσωπος Ελλάδος και Κύπρου

Σήμερα επικεντρώνει τις δραστηριότητές της, αντιπροσωπεύοντας τις κορυφαίες εταιρείες του κόσμου όπως την Balanced Body Pilates, ηγέτη στην έρευνα ,το σχεδιασμό και την κατασκευή υψηλής τεχνολογίας προϊόντων αθλητικού εξοπλισμού Pilates και όχι μόνο.

Το προσωπικό της εταιρείας διαθέτοντας άριστη κατάρτιση, πολυετή εμπειρία αλλά κυρίως αγάπη για την αγορά της άθλησης, σε συνδυασμό με τον άριστο τεχνολογικό εξοπλισμό αποτελεί το σημαντικότερο κεφάλαιο της εταιρείας αλλά και την ιδανικότερη επένδυσή της για το μέλλον!

 

H εταιρεία  FITNESS PRODUCTION, ιδρύθηκε το 1994 και αποτελεί τον αποκλειστικό αντιπρόσωπο για πολλές και σημαντικές εταιρείες στο χώρο του fitness όλα αυτά τα χρόνια.  Μπορείτε να βρείτε  CDs επαγγελματικά της εταιρείας ΜULTITRAX (www.multitrax.net), με πληρωμένα δικαιώματα για όλα τα προγράμματα fitness καθώς επίσης DvDs εκμάθησης.

Επίσης, στην εταιρεία μας μπορείτε να βρείτε τα επαγγελματικά αξεσουάρ QUUZ fitness/pilates , όπως λάστιχα αντίστασης, λάστιχα ποδιών, foam rollers, fitness rings, fitballs, weighted balls, pilates balls, steps, Bosu® ,  ασύρματα μικρόφωνα,  pilates proffessional equipment, reformers, cadilacs, combo chairs, towers, barrels, spine correctors.

 

 

FITNESS PRODUCTION

210-9849869

e-mail: info@fitnessproduction.gr

Top